perjantai 7. syyskuuta 2007

Flunssa iski

Iski se sitten minuunkin: flunssa. Se on ollut vaimolla, seinänaapureilla ja useilla työkavereilla, joten kai se oli odotettavissa.


Koko viikon on ollut väsynyt olo ja vaikea keskittyä. Tänä aamuna herätessä oli kurkku kipeä ja SAP-akatemian viimeisen viikon viimeinen päivä edessä. Samperi, sisulla vain töihin.


Asiaa ei ollut kuin puolen päivän edestä. Sertifikaattikokeen jätän suosiolla myöhemmäksi, nyt ei pysty keskittymään. Vielä pitää ratkoa ongelmaa iltapäivällä, joka homma venyy ärsyttävän myöhään. Lopulta totean että tässä tarvitaan sellaisia pääsyoikeuksia, joita minulla ei ole, ja lähden kotiin potemaan niin kauan kuin pystyn vielä ajamaan autoa. Tässä nyt sitten niiskutan, katselen telkkarista Leijonamiestä ja bloggaan.


Satunnainen huomio: Gigantti mainostaa "Tätä on odotettu enemmän kuin tuhlaajapojan paluuta." Mutta eikös tuhlaajapojan paluu ollut yllätys?


Toinen satunnainen huomio: mainostivat jotakin uutta ohjelmaa, jossa perheen poissaollessa heidän elämäntapansa muutetaan ekologiseksi. Tulee jotenkin mieleen, että tämä taitaa taas kuulua näihin ohjelmiin, joissa kauhistellaan toisten ruokottomia tapoja tai naureskellaan toisten tietämättömyydelle. Tässä pätee vanha totuus, että vahingonilo on se paras ja aidoin ilo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti